House of Kata Oxy-P 1kg

House of Kata Oxy-P 1kg
(1x)
Krystalický aktivní kyslík různé velikosti pro desinfekci, provzdušnění a dočištění dna jezírka speciálně v jarním a podzimním období. Vedlejším efektem je zvedání nečistot, listí a kalů ze dna.
Akční
Výrobce
HOUSE OF KATA
Záruka
24 měsíců
Kód
18-04-001
Hmotnost
1 kg
Dostupnost
Skladem
K dodání v pátek 26.04.2024

Kdy zboží dostanete?

DHL Freight v pátek 26.04.2024

Termíny dodání jsou platné, pokud objednáte nyní, 24.04.2024 9:25 a pro 1 ks.

Naše cena s DPH
398 Kč/ks
ks

Popis

House Of Kata – OXY-P
Dodává ke dnu do jezírka potřebný kyslík a podporuje činnost bakterií vhodný pro jemné dočištění dna jezírek a kamínků, či stěn jezírek rychle působící proti dlouhým řasám a zabraňující jejich množení.
Podporuje a urychluje rozklad nečistot ze dna, a na mělčinách pročištuje a projasňuje vodu, zvedá ze dna listí, odumřelé rostliny a nečistoty.

Efekt:
Oxy-P zvyšuje obsah kyslíku u dna jezírka, čímž podporuje bakteriální činnost u dna a zvyšuje čistotu dna, čímž i zabraňuje množení dlouhých řas.

Dávkování
:
20 – 30 gramů na 1.000 litrů vody. Rozmíchejte Oxy-P v nádobě s vodou a rozlejte rovnoměrně po celé ploše jezírka. Jestliže je potřeba, opakujte za dalších 7–10 dnů dle potřeby, (nepoužívejte častěji než za 4 dny!).
U silně znečištěných jezírek a po zimě vypněte skimmer, rozsypte volně po hladině, nechte působit cca 5 minut, zapněte opět skimmer a skimmer vám posbírá spousty nečistot ze dna, vhodné je tyto nečistoty posbírat i síťkou. Cca po 2 dnech zkontrolujte filtraci, není-li zanesena nečistotami, v případě potřeby ji pročistěte a propláchněte.
Díky zvýšenému uvolňování nečistot ze dna může dojít ke zvýšení pH ve vašem jezírku, samo se upraví, ale kontrolujte ho pravidelně.

Pozor:
Nepoužívejte je-li pH vyšší než 8,5 a carbonatová tvrdost (KH) menší než 3–4. Skladujte na suchém místě, mimo dosah přímého slunce a světla a mimo zdroje tepla.
Zvýšené nebezpečí požáru v případě umístění na slunci, u topných těles a topení. V případě potřísnění očí, či vdechnutí vyhledejte co nejrychleji lékaře. 1200 gramů na 40–60.000 litrů.

Parametry

Parametry produktu  House of Kata Oxy-P 1kg

Hmotnost kg
1 kg
Sezona
jaro
podzim
Použití
deficit kyslíku
sediment, bahno, tlející listí
vláknitá řasa
Velikost jezírka
malé jezírko
velké jezírko

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

5

Hodnotil 1 uživatel

5
4
3
2
1

Články