Baktoma Bactiko Live sociální zařízení 1l

Baktoma Bactiko Live sociální zařízení 1l
(1x)
Nový bakteriálně-enzymatický přípravek pro pravidelné mytí zejména sociálních zařízení a odstranění štiplavého zápachu. Přípravek BACTIKO LIVE je směs speciálních selektovaných přírodních bakterií produkující enzymy.
Novinka
Výrobce
BAKTOMA
Záruka
24 měsíců
Kód
59-00-049
EAN
8594162560417
Hmotnost
1 kg
Dostupnost
Skladem
K dodání v úterý 23.04.2024

Kdy zboží dostanete?

DHL Freight v úterý 23.04.2024

Termíny dodání jsou platné, pokud objednáte nyní, 19.04.2024 15:56 a pro 1 ks.

Naše cena s DPH
249 Kč/ks
ks

Popis

Nový bakteriálně-enzymatický přípravek pro pravidelné mytí zejména sociálních zařízení a odstranění štiplavého zápachu.

Přípravek BACTIKO LIVE je směs speciálních selektovaných přírodních bakterií produkující enzymy.
Součástí receptury přípravku je rychle působící neutralizační složka, která je v současné době předmětem patentového řízení.
Tato složka účinně působí na redukci širokého spektra zápachů.
Receptura přípravku obsahuje také směs několika vzájemně se doplňujících povrchově aktivních látek, které rozpouštějí a odstraňují organické znečištění z pevných povrchů.
Tento biologicky aktivní neutrální čistící prostředek vykoná kompletní práci v jednom kroku – myje, osvěžuje a likviduje zápach tím, že rozloží a stráví jeho zdroj.
Použití je ve všech sociálních zařízeních pro mytí podlah a stěn, umytí klozetů a pisoárů, jakožto i pro jednoznačnou likvidaci zápachu.

Výhody: přípravek BACTIKO LIVE je výhradně přírodního charakteru, neobsahuje žádné nebezpečné chemické látky typu kyselin díky bakteriální složce odstraňuje organické nečistoty v porézních materiálech a spárách po dobu, než dojde k uschnutí mytých ploch při pravidelném mytí dochází k výrazné finanční úspoře ideální pro rychlé odstranění zápachu z pisoárů pomocí bakteriálního množení a tím produkované tvorbě enzymů vždy dochází k likvidaci zdroje zápachu, tj. k jeho rozložení a strávení použití přípravku je zcela bezpečné na všech plochách, které mohou přijít do styku s vodou skvěle odstraňuje usazeniny z moče i v odtocích či odpadních potrubích je bezoplachový s deodorizačními účinky

Dávkování:
Před použitím nařeďte přípravek BACTIKO LIVE vodou následovně: 1 : 4 - místa, která se myjí jednorázově nebo do pisoárů 1 : 8 - místa, která se myjí občas (několikrát do měsíce) 1 : 15 a více - místa, která se myjí pravidelně (alespoň několikrát týdně)
Umyté povrchy rozhodně není třeba oplachovat, přípravek je možné nanášet hadrem, mopem, postřikem, strojově apod.

Skladování: Na suchém, chladnějším místě, teplota 5 – 20°C. Při práci používejte ochranné rukavice a brýle. Chraňte před mrazem. Zabraňte přístupu dětí. 

Parametry

Parametry produktu  Baktoma Bactiko Live sociální zařízení 1l

Balení l
1

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

5

Hodnotil 1 uživatel

5
4
3
2
1

Články