ECOVER přípravek na mytí nádobí Heřmánek a klementinka 5 l

ecover-hermanek-5.jpg
(0x)
Ekologický jar, se kterým šetříte životní prostředí a zároveň budete mít čisté a voňavé nádobí. Účinně myje, odmašťuje a přitom je jemný k vaší pokožce. Výhodné větší balení šetří i vaše peníze.
Novinka
Výrobce
ECOVER
Záruka
24 měsíců
Kód
53-00-036
EAN
5412533000054
Hmotnost
5 kg
Dostupnost
Dočasně nedostupné
Naše cena s DPH
522 Kč/ks

Popis

Ecover Ekologický jar, se kterým šetříte životní prostředí a zároveň budete mít čisté a voňavé nádobí. Účinně myje, odmašťuje a přitom je jemný k vaší pokožce. Výhodné větší balení šetří i vaše peníze.

Na jedno mytí nádobí vystačí dávka odpovídající jednomu stříknutí (asi 8 ml na 10 l vody).
Ekologické čisticí, mycí a prací prostředky Ecover, jsou vyrobené na rostlinné a minerální bázi, neobsahují složky pocházející z ropy, mají minimální vliv na vodní život, jsou rychle a úplně biologicky rozložitelné.

Jsou vhodné pro citlivou pokožku, nejsou testované na zvířatech, vyrábějí se v ekologické továrně, používají se na úklid v budovách institucí EU, láhve, uzávěry a etikety jsou 100% recyklovatelné, patří mezi nejvyhledávanější ekologické čisticí prostředky na českém trhu.

Složení:
5 - 15 %: neiontové povrchové aktivní látky, aniontové povrchově aktivní látky. < 5 %: parfém (limonen). Další: voda, alkohol denat., chlorid sodný, citrát sodný, kyselina citronová, extrakt z měsíčku (Calendula), extrakt z heřmánku (Chamomile), syrovátka.

 

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

0

Hodnotilo 0 uživatelů

5
4
3
2
1

Články