Funkční septik

00-00-001.jpg
(0x)
Balíček bio přípravku pro údržbu septiku, jímek, žump. Balíček obsahuje přípravek do septiku BIO P1, přípravek BIO P3 do potrubí, Ecover na nádobí a WC čistič s vůní oceánu.
Novinka
Objem
septik do 5m3
septik nad 5m3
Výrobce
SANTIM CZECH
Záruka
24 měsíců
Kód
00-00-001
Hmotnost
2,5 kg
Dostupnost
Skladem
K dodání v pátek 26.04.2024

Kdy zboží dostanete?

DHL Freight v pátek 26.04.2024

Termíny dodání jsou platné, pokud objednáte nyní, 24.04.2024 17:59 a pro 1 ks.

Naše cena s DPH
492 Kč/ks
ks

Popis

Balíček bio přípravku pro údržbu funkčního septiku,jímek,žump.

BIO P1:
Biologický přípravek určený k likvidaci organických nečistot v septicích,žumpách,suchých záchodech a domovních čistírnách odpadních vod. Obsahuje směs přírodních bakterií a enzymů, které rozkládají organické látky a výrazně omezují zápach.

Využití v septicích a žumpách :
Na povrchu obsahu septiku se po použití vytvoří pěna a u dna jemná usazenina. Po pravidelných aplikacích se obsah těchto nádrží rozloží na kalovou vodu a pokud má septik přepad, odteče do kanalizace. Tím se zamezí vyvážení septiku. V případě, že septik přepad nemá, usazený kal je zkapalněný, nezapáchá a je zbaven zdraví škodlivých patogenních látek. Přípravek je vhodné používat po celý rok, i v zimním období, neboť obsah septiku v zimě nezamrzá.

Návod k použití : Obsah sáčku rozmíchejte ve 2 l teplé vody ( 30 - 40°C ) a nechte cca 15 - 30 min. aktivovat za občasného míchání. Poté roztok použijte přímo do určeného místa. Pravidelné měsíční dávky pomohou zajistit nezapáchající a bezproblémový provoz systému.

BIO P3:
Biologický přípravek určený k zprůchodnění ucpaného a pomalu odtékajícího potrubí v sifonech, vanách, umyvadlech, výlevkách a odpadních systémech.
Obsahuje směs přírodních bakterií a enzymů, které rozkládají organické látky a výrazně omezují zápach.
Přípravek doporučujeme používat jako prevenci. Tím se zamezí ucpání potrubí.

Návod k použití:
Obsah sáčku rozpusťte a rozmíchejte ve 2 l teplé vody ( 30 - 40°C ) a nechte cca 15 - 30 min. aktivovat za občasného míchání.
Potom aplikujte na určené místo. Je nutné, aby se roztok na ošetřeném místě zdržel minimálně 8 hodin. Přípravek doporučujeme aplikovat v době nejmenšího průtoku daným odpadním systémem, aby se prodloužila doba zdržení ( např. aplikovat večer nebo na víkend ). Při zcela ucpaném potrubí je nutné nejprve mechanické zprůchodnění. Je vhodné přípravek používat jako prevenci.
70g přípravku je určeno pro jednu vpusť ( odpad ).

Ecover na nádobí s aloe a citrónem:
Mycí prostředek Ecover na nádobí s aloe vera a citrónem se používá v malých dávkách, na jedno mytí nádobí je potřeba pouze dávky odpovídající jednomu stříknutí (asi 8 ml na 10 L vody).
Výrobky jsou vyráběny v první ekologické továrně na světě, v provozu, který bere maximální ohled na životní prostředí.
Balení:950ml

Ecover WC čistič s vůni oceánu:
Koncentrovaný tekutý čistič s vůní oceánu. Čistí, odstraňuje zápach i vodní kámen z toaletní mísy. Neobsahuje látku na petrochemické bázi ani rezudia zbytečných chemikálií.
Výrobky ECOVER jsou vyráběny na bázi minerálních látek a rostlinných složek, které se rychle rozkládají při minimálním zatížení životního prostředí. Jejich ekologická kvalita je dána pečlivým výběrem složek z obnovitelných zdrojů.
Celý obal je 100% recyklovatelný.
Balení: 750ml

Parametry

Parametry produktu  Funkční septik

Balení l
1.75
Hmotnost kg
0.4
Objem
septik do 5m3
septik nad 5m3
Typ
žumpa, jímka
septik
Údržba
preventivní
pravidelná
sezónní
zazimování

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

0

Hodnotilo 0 uživatelů

5
4
3
2
1

Články