Proseptik 80g

Proxim Proseptik bakterie do septiku 4x20g
(2x)
Proseptik bakterie do žump a septiků. Jedná se o enzymatický přípravek pro zkapalňování a rozklad fekálií, dalších biologických odpadů a k likvidaci zápachu. Pro septik nebo žumpu o objemu 2 m3 použijte 1 sáček.
Doporučujeme
Objem
septik do 5m3
septik nad 5m3
Výrobce
PROXIM
Záruka
24 měsíců
Kód
06-00-005
EAN
8594019362256
Hmotnost
0,08 kg
Dostupnost
Skladem
K dodání v úterý 23.04.2024

Kdy zboží dostanete?

DHL Freight v úterý 23.04.2024

Termíny dodání jsou platné, pokud objednáte nyní, 20.04.2024 15:15 a pro 1 ks.

Naše cena s DPH
114 Kč/ks
ks

Popis

Enzymatický přípravek pro zkapalňování a rozklad fekálií, dalších biologických odpadů a k likvidaci zápachu.

Použití:
ŽUMPY, SEPTIKY, SUCHÉ ZÁCHODY, CHEMICKÉ TOALETY, ODPADNÍ POTRUBÍ
Přídavkem prostředku PROSEPTIK, který obsahuje enzymy rozkládající tuky, škroby a bílkoviny, se vytvářejí příznivé podmínky pro dosažení dlouhodobé přirozené rovnováhy s převahou příznivě působících mikroorganismů, které dokáží rozkládat biologické odpady na vodu a oxid uhličitý bez vzniku nežádoucích zápachů a usazenin.

PROSEPTIK přispívá ke snižování BSK odpadní vody. Na rozdíl od obdobných biologicky aktivních prostředků PROSEPTIK neobsahuje živé bakterie, je proto mnohem déle skladovatelný bez významnější ztráty účinnosti.

Návod k použití:

Pro septik nebo žumpu o objemu 2 m3 použijte 1 sáček. Obsah sáčku nasypte do záchodové mísy a spláchněte. Opakujte 1x týdně po dobu 4 týdnu, pak opakujte 1x měsíčně.
V případě silně zanedbaných septiků a žump možno dávky několikanásobně zvýšit, vzhledem k nezávadnosti výrobku nehrozí nebezpečí předávkování. Vodu ze žumpy nepoužívejte na zalévání, přípravek neničí mikroorganismy nakažlivých nemocí!

V suchých záchodech nasypte obsah 4 sáčků na fekálie, čímž dojde k jejich ztekucení a odstranění zápachu. Postup opakujte každé 2 měsíce.

V chemických toaletách nasypte obsah 2 sáčku spolu s malým množstvím vody do odpadní nádoby vždy ihned po jejím vyprázdnění, pak nasypte vždy 1x týdně obsah jednoho sáčku do mísy před spláchnutím. Nepřidávejte další chemické přípravky, v případě velmi častého používání se doporučuje použití deodoračních tablet.

Pro čištění odpadů je třeba rozpustit obsah sáčku v potřebném množství teplé vody a roztok nalít do výlevky nejlépe večer, aby roztok nebyl po dobu několika hodin z potrubí vyplaven proudem tekoucí vody.
PROSEPTIK je neškodný pro životní prostředí, nenarušuje materiály, ze kterých jsou zhotoveny septiky, žumpy a přívodní potrubí. Přípravek neobsahuje nebezpečné látky.

Parametry

Parametry produktu  Proseptik 80g

Hmotnost kg
0.08 kg
Objem
septik do 5m3
septik nad 5m3
Typ
žumpa, jímka
septik
Údržba
preventivní
pravidelná
sezónní

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

4,5

Hodnotilo 2 uživatelů

5
4
3
2
1

Články